Tiesitkö, että taskussasi on tulostin?

Olet työmatkalla ja istut kahvilassa nauttimassa palaverin jälkeistä välipalaa. Kännykkäsi värähtää ja näet sähköpostista, että tiimisi on lähettänyt sinulle dokumentteja, joihin halutaan heti kommentteja. Käytössäsi ei ole minkäänlaista tietokonetta, mutta lähellä olevasta kirjastosta löytyy tietyn merkkinen monitoimitulostin.

Lue lisää

Miksi valita Samsung?

Samsung on monelle tutumpi älypuhelinvalmistajana, mutta korealainen yritys tunnetaan myös muun laadukkaan elektroniikan tuottajana. Näitä ovat esimerkiksi kamerat, tulostimet, televisiot ja kodinkoneet.

Lue lisää

Viisi syytä valita Ricohin monitoimilaite

Ricohin laitteet ovat kestäneet isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle. Japanissa toimiva monikansallinen yritys aloitti jo 80-luvulla toimistotyökalujen valmistuksen. 

Lue lisää

Monitoimilaite pientoimistoon vai suuryritykseen - listasimme erot

Toimistolaitteilta vaadittavat ominaisuudet ovat melko paljon riippuvaisia yrityskoosta. Teimme vertailua keskeisistä eroista, kun haussa on tulostin pieneen toimistoon tai monitoimilaitteiden hankinta suuryritykseen.

Lue lisää

Käytössä yhä projektori ja fläppitaulu? Päivitä kokouskäytäntösi!

Teknologian kehittyminen viime vuosikymmeninä on muokannut työskentelyämme yhä enemmän digitaaliseen suuntaan. Tietokone on monille meistä tärkein työväline ja sen avulla toteutetaan suurin osa päivittäisistä työtehtävistä. 

Lue lisää

Mitä tulisi tietää, kun on aika hankkia monitoimilaite toimistoon?

Monitoimilaitteen osto ei ole nykypäivänä yksinkertaista: mahdollisia toimittajia on paljon, kuten myös laitevaihtoehtoja. Tässä artikkelissa käymme läpi asioita, jotka tulisi ottaa huomioon, kun hankit monitoimilaitteet yritykselle. 

Lue lisää